SERIEFOLK

Udlændingestyrelsen søger en medarbejder, der kan »forvandle komplekse emner til klare budskaber«

Mens rigsretssagen mod tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg kører, søger udlændingestyrelsen en medarbejder med kompetencer, som man skulle tro, allerede fandtes i systemet
Onsdag aften vandt den lille fodboldklub Nykøbing FC over store FC København i pokalturneringen.

Onsdag aften vandt den lille fodboldklub Nykøbing FC over store FC København i pokalturneringen.

Claus Bech

Debat
24. september 2021

Budskabere

Udlændingestyrelsen søger en pressemedarbejder, som kan »forvandle komplekse emner til klare budskaber«, og selv om man kunne få den tanke, at netop den kompetence allerede er til stede i Udlændinge- og Integrationsministeriet og de underliggende styrelser, så kan man få brug for flere hænder.

Aktivister I

Aktivister fra Greenpeace blokerede onsdag indgangen til foderfabrikken DLG i Aarhus for demonstrere mod, at fabrikken importerer soja fra Sydamerika til svinefoder i danske landbrug, men det viste sig under demonstrationen, at det gør den så ikke mere.

Aktivister II

Det fik aktivisterne til at kravle ned fra siloen og opløse demonstrationen: »Den fabrik, vi blokerede, plejede at levere foder, men fra i år laver de kun foder til kvæg. Da vi fik det at vide, gav det ikke mening at blive ved med at blokere vejene,« siger Kristine Clement fra Greenpeace til TV 2 Østjylland.

Fodboldfans

Onsdag aften vandt den lille fodboldklub Nykøbing FC over store FC København i pokalturneringen, og selv om det kan være svært at forstå, hvad der skete den aften i Nykøbing, så forklarede en lokal fan det meget klart: »Bjørnene pissede bare fuldstændig på løverne!« sagde han til DR2.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Jeg synes det er så fedt at de aktionerer; Greenpeace. Problemet bliver ikke mindre af at DLG har skiftet opbevaringssteder .
Forbyd soja import fra Sydamerika !

Mvh Hanne Pedersen