Folk

Vaccineskeptiske, konservative radioværter dør som fluer

Efter at have hamret løs på maskepåbud og vacciner i æteren er flere konservative amerikanske radioværter i de seneste to måneder døde af COVID-19
Den vaccineskeptiske, konservative radiovært Marc Bernier er død af COVID-19 i slutningen af august efter tre ugers indlæggelse

Den vaccineskeptiske, konservative radiovært Marc Bernier er død af COVID-19 i slutningen af august efter tre ugers indlæggelse

Mandel Ngan

Debat
16. september 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Bob Enyart

Den vaccineskeptiske, konservative radiovært er den 13. september død af COVID-19, meddeler Denver Bible Church, hvor værten også var præst. Enyart og hans hustru, der også er smittet med COVID-19, var indædte modstandere af vaccinen, fordi den er »testet på celler fra aborter«.

Marc Bernier

Den vaccineskeptiske, konservative radiovært, der kaldte sig »Mr. Anti-Vax,« og omtalte sygdommen som »scamdemic«, er død af COVID-19 i slutningen af august efter tre ugers indlæggelse. Efter at være blevet smittet opfordrede han folk til at blive vaccineret.

Dick Farrel

Den vaccineskeptiske, konservative radiovært, der var indædt kritiker af dr. Anthony Fauci og den amerikanske vaccineindsats, er i august død af COVID-19. Radioværten fortrød under sin indlæggelse sit syn på vaccinen.

Tod Tucker

Den vaccineskeptiske, konservative radiovært er i august død af lungebetændelse, mens han var indlagt med COVID-19. Også de vaccineskeptiske, konservative radioværter dr. Jimmy DeYoung Sr. og Phil Valentine er i de seneste uger døde af COVID-19.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Jamen dog.

Kan man sige løn som forskyldt.. ?

- Vel ikke helt ... meeen...

Suk