Folk

Det skal ikke være sjovt at gå på arbejde

Mette Frederiksen går ikke ind for, at arbejde skal være lystbetonet, og Sundhedsstyrelsen satser på at vaccinere danskerne i Bilka. Her er dagens FOLK.
Det skal ikke være sjovt at gå på arbejde, slog statsminister Mette Frederiksen fast på tirsdagens pressemøde, hvor hun præsenterede regeringens reformudspil.

Det skal ikke være sjovt at gå på arbejde, slog statsminister Mette Frederiksen fast på tirsdagens pressemøde, hvor hun præsenterede regeringens reformudspil.

Philip Davali/Ritzau Scanpix

Debat
8. september 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Mette Frederiksen

’Danmark kan mere I’, hedder det reformudspil, som regeringen fremlagde tirsdag. Formålet er at øge beskæftigelsen, og det kan være en smertefuld affære. »Vi skal aflive den sejlivede myte, at det at gå på arbejde skal være lystbetonet,« slog Mette Frederiksen nemlig fast.

Rasmus Prehn

Hvad der venter i ’Danmark kan mere II’ er endnu uvist. Men en, der uden tvivl kender til manglende arbejdsglæde, er landbrugsminister Rasmus Prehn, der står for landbrugets klimaforhandlinger. Heller ikke tirsdag blev det nemlig til en aftale, da partierne holdt møde nummer 62.

Bilka 

Mange 20-29-årige er ikke coronavaccinerede, og det får nu Sundhedsstyrelsen til at opsøge de unge, hvor de allerede er. Der er ikke tale om det genåbnede natteliv, men 16 Bilka-butikker, hvor de unge lørdag vil kunne få en såkaldt pop op-vaccine, når de alligevel handler stort ind.

El Salvador

Også i El Salvador byder supermarkederne på en ny mulighed. Her kan borgerne nemlig nu betale med bitcoins, når de handler mælk og toiletpapir. Et tiltag, der møder modstand fra befolkningen, hvor kun omkring en tredjedel har adgang til internettet.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her