Folk

Den britiske tronfølger holder sig kørende på vin og ost

Prins Charles har fået ombygget sin klassiske Aston Martin, så den kan køre på en helt speciel slags biobrændsel
Prins Charles, der her ses på besøg i sin poloklub, har fået ombygget sin Aston Martin, så den kan køre på biobrændsel, som fremstilles af ost og vin.

Prins Charles, der her ses på besøg i sin poloklub, har fået ombygget sin Aston Martin, så den kan køre på biobrændsel, som fremstilles af ost og vin.

David Hartley/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Debat
14. oktober 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

H.K.H Prins Charles

Også den britiske tronfølger brænder for at gøre noget for klimaet. Han oplyser således til medier, at hans vintage-Aston Martin kører på biobrændsel, som fremstilles af den ost og vin, man ved hoffet ikke overkommer at konsumere.

Aung San Suu Kyi

For 30 år siden fik hun Nobels fredspris. Efter 15 års husarrest blev hun præsident og lukkede øjnene for Myanmars udrensninger af rohingya-mindretallet. Nu er hun igen stækket af en militærjunta som anklaget i endeløse skueprocesser.

Samuel Paty

For 40 år siden afskaffede Frankrig dødsstraffen – sidste år genindførtes den, noterer satirebladet Charlie Hebdo med henvisning til, at en fransk lærer for et år siden blev halshugget for at vise profetkarikaturer i undervisningen.

Banksy

I 2018 makulerede provokunstneren sit værk ’Girl With Balloon’ foran en måbende forsamling i Sotheby’s, hvor det just var solgt for ni millioner kroner – i dag sættes det halvt destruerede værk på auktion. Vurdering: 35-52 millioner kroner.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her