SERIEFOLK

Folketingets åbning var demokratiets festdag – så festlig, at politiet måtte tilkaldes

Landbrugs- og fødevareminister Rasmus Prehn (S) fejrede Folketingets åbning med et brag af en fest
Natten efter Folketingets åbning måtte politiet ifølge Ekstra Bladet rykke ud for at bede landbrugs- og fødevareminister Rasmus Prehn (S) om at skrue ned for »Stupid Man« med Thomas Helmig.

Natten efter Folketingets åbning måtte politiet ifølge Ekstra Bladet rykke ud for at bede landbrugs- og fødevareminister Rasmus Prehn (S) om at skrue ned for »Stupid Man« med Thomas Helmig.

Nikolai Linares

Debat
8. oktober 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Shakira I

Nu tænker du måske: Har de virkelig ikke andet at skrive om? Men sådan forholder det sig ikke, tværtimod, der er masser. Men historien om, at to vildsvin i sidste uge snuppede popstjernen Shakiras taske, er pligtstof for en avis, der tager både den vilde natur og popkulturen alvorligt.

Shakira II

B.T. refererer fyldigt om episoden: »De tog min taske, som min mobil lå i, og tog den med ind i skoven. De har smadret alt,« meddeler Shakira ifølge avisen. Det lykkedes dog til sidst at få tasken tilbage, selv om den ifølge avisen desværre fremstod »både ødelagt og beskidt efter angrebet«.

Prehn I

Folketingets åbning kaldes demokratiets festdag, og det er altså ikke bare noget, man siger, for tirsdag nat efter åbningen måtte politiet rykke ud for at bede landbrugs- og fødevareminister Rasmus Prehn (S) om at skrue ned for musikken til en fest i hans lejlighed. Det skriver Ekstra Bladet.

Prehn II

Nu kunne man tro, at man på sådan en festdag spillede Neil Youngs »Rocking the free world« eller noget i den stil, men partiet har en anden tilgang til demokratiet, og det var ifølge Ekstra Bladet »Stupid Man« med Thomas Helmig, som fik Prehn og de andre til at gå liiidt over gevind.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her