Folk

Det er kineserne, der hiver valgplakater ned – i hvert fald i Hellerup

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Hærværket mod valgplakaterne griber om sig. Nu er også den kinesiske ambassade med på bølgen.

Hærværket mod valgplakaterne griber om sig. Nu er også den kinesiske ambassade med på bølgen.

Privatfoto

Debat
27. oktober 2021

I de pæne kvarterer mellem Strandvejen og Gersonsvej er det kinesiske ambassadefolk, der river plakater ned og bliver meldt til politiet.

Thomas Rohden: Stiller op til Regionsrådet i Hovedstaden for De Radikale og har anmeldt den kinesiske ambassade til politiet, fordi ambassaden har fjernet de valgplakater, han hængte op lige foran den, hvor der stod »stop samarbejdet med Kina« skrevet hen over det tibetanske flag.

Clara Vind: Journalist på Den Uafhængige lagde sig tirsdag morgen på lur foran den kinesiske ambassade på Øregårds Alle 25 i Hellerup for at se, om det var rigtigt, at kineserne hev Rohdens plakater ned.

Feng Tie: Plakaterne blev klippet ned af en person inde fra ambassaden cirka klokken kvart i otte. Det var næppe Folkerepublikken Kinas ambassadør til Danmark selv, der gjorde det, for han mødte først på arbejde klokken lidt over ni med kommentaren: »No comments.«

Dave Chapelle: Den amerikanske komiker er med sit show The Closer på Netflix havnet i en shitstorm på grund af vittigheder om transpersoner. Nu svarer han, at han gerne vil mødes med kritikerne. De har dog ikke inviteret ham, og han vil ikke bøje sig for nogens krav.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Alle partier bør hænge valgplakater op ved Kinas ambassade i Helllerup .
Kineserne skal ikke blande sig i hvad vi skriver på en valg- plakat.