SERIEFOLK

Det er ikke lige nu, man har lyst til at se Rasmus Bjerg skyde med bue og pil i Norge

Nordisk Film udskyder premieren på en komedie om en kriseramt mand, der tager til Norge og skyder med bue og pil, efter det femdobbelte drab i Kongsberg
Tiden er ikke til en film om en kriseramt dansk mand, der tager til Norge og skyder med bue og pil.

Tiden er ikke til en film om en kriseramt dansk mand, der tager til Norge og skyder med bue og pil.

Rasmus Weng Karlsen/ Nordisk Film

Debat
18. oktober 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Rasmus Bjerg

Tiden er ikke til en film om en kriseramt dansk mand, der tager til Norge og skyder med bue og pil. Efter det femdobbelte drab i den norske by Kongsberg har Nordisk Film valgt at udskyde komedien ’Vildmænd’, der handler om netop det og har Rasmus Bjerg i hovedrollen.

Kinesiske popstjerner

Kinesiske kendisser er underlagt striks regulering og må hverken ryge, være vulgære eller se typisk feminine ud, hvis de er mænd. Der er dog plads til små afvigelser fra skønhedsidealerne. For tiden har det let buttede boyband Produce Pandas succes med antitykfobiske popnumre.

Afrikanske filmskabere

FN’s organisation for kultur med mere, UNESCO, har i samarbejde med Netflix udskrevet en konkurrence om at filmatisere afrikanske folkeeventyr. For at deltage skal man være borger i Subsaharisk Afrika og mellem 18 og 35 år gammel. Seks vindere får penge til at lave en kortfilm.

Fuglehjerneforskere

At krager (og kragefamilien i det hele taget) er nogle kvikke dyr, som blandt andet kan bruge redskaber, har man vidst længe. Et eksperiment med to krager udført af neurobiologer på Tübingen Universitet i Tyskland tyder nu på, at de er bevidste om deres egen tankevirksomhed.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her