SERIEFOLK

Menneskelig panservogn har fire måneder til at rette op på radiostation

Radio Loud får usædvanlig hård kritik af Radio- og tv-nævnet. Simon Andersen har nu fire måneder til at redde stationen. Her er dagens FOLK
Den nyudnævnte chef for radio LOUD, Simon Andersen, har fået fire måneder til at rette op på radiostationen og få den til at leve op til kravene fra sendetilladelsen.

Den nyudnævnte chef for radio LOUD, Simon Andersen, har fået fire måneder til at rette op på radiostationen og få den til at leve op til kravene fra sendetilladelsen.

Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Debat
6. oktober 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Simon Andersen

Den menneskelige panservogn, der blev hentet fra Berlingske til Radio LOUD, har fået travlt. Han har fået indtil den 4. februar 2022 til at rette op på radiostationen og få den til at leve op til kravene fra sendetilladelsen.

Søren Sandfeld Jakobsen

Holder af bogen ’Zen og kunsten at vedligeholde en motorcykel’, er professor i medie- og it-jura og er formand for Radio- og tv-nævnet. Han står derfor som underskriver af den usædvanligt skarpe kritik af Radio LOUD.

LOUD

Radiostationen har fået 14 dage til at lægge en plan for, hvordan den vil rette op på de forhold, der kritiseres i nævnets afgørelse. LOUD skal også aflevere en redegørelse for alle de »planer, der blandt andet er blevet omtalt i pressen.«

Mikael Bertelsen

Mads Brüggers siamesiske tvilling er tidligere kanalchef på Radio24syv, der blev nedlagt i en farceagtig rodebunke, der førte til fødslen af LOUD. Han har tillige fødselsdag den 5. oktober og har dermed fået nævnets massive kritik i morgengave.

 

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Hold nu op! Hvor er det bare spændende! Det må da virkelig blive fredagens dinner table talk blandt journalister og magtfulde chefredaktører i Gentofte.