Folk

Mette Frederiksen er en fantastisk statsminister – ifølge eksspindoktoren Martin Rossen

I en ny bog hylder nuværende socialdemokrater deres historiske forgængere. Hummelgaard skriver om Anker, Dybvad om Jeppe Aakjær, Dan Jørgensen om Louis Pio, og så har Mette Frederiksen også lige sneget sig med. Hun bliver besunget af Martin Rossen
Tidligere spindoktor for Mette Frederiksen Martin Rossen skriver i en ny bog om store socialdemokrater, at statsministeren vil gå over i historien som en af de største socialdemokratiske statsministre.

Tidligere spindoktor for Mette Frederiksen Martin Rossen skriver i en ny bog om store socialdemokrater, at statsministeren vil gå over i historien som en af de største socialdemokratiske statsministre.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Debat
15. oktober 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Socialdemokrater

Tidens socialdemokrater er særdeles optaget af partiets historie. Dan Jørgensen er redaktør på en bog om Stauning, Tesfaye om 1990’ernes Vestegnsborgmestres klarsyn i udlændingedebatten, og gruppeværelset er udsmykket af nye malerier om arbejderbevægelsens historie.

Socialdemokrater II

Så er der Mette Frederiksen, som angiveligt havde en plakat af Peter Sabroe hængende på pigeværelset mellem Wham! og Michael Jackson. Den historie fortæller hun igen i forordet til bogen De rejste sig trodsigt i vrimlen. 30 socialdemokrater, som ændrede danmarkshistorien, der udkommer fredag.

Socialdemokrater III

I bogen skriver nuværende socialdemokrater heltekvad og spejler sig i deres forgængeres store bedrifter. Hele Danmarks tillidsmand, hedder Peter Hummelgaards kapitel om Anker Jørgensen, mens Jens Joels portræt af Svend Auken har titlen Fra kolonihave til Kyoto.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anne-Marie Esmann

Det håber jeg da ikke. Han er da vist blind, denne Rossen

Det er sørme en øhhh; malende beskrivelse. Jeg har svært ved at se den dækker vores nuværende statsminister Mette Frederiksen :0

Mvh Hanne Pedersen