Folk

Ungdomshuset boykotter Thisted Bryghus efter ’Vermund øl’

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Hvorvidt Thisted Bryghus fremover vil lave øletiketter til politiske partier har været svært at finde ud af. Først meldte bryghuset ud, at de ikke længere ville, da de havnede i en shitstorm efter at have lavet en ’Vermund øl’ til Nye Borgerlige. Men hurtigt ændrede de mening.

Hvorvidt Thisted Bryghus fremover vil lave øletiketter til politiske partier har været svært at finde ud af. Først meldte bryghuset ud, at de ikke længere ville, da de havnede i en shitstorm efter at have lavet en ’Vermund øl’ til Nye Borgerlige. Men hurtigt ændrede de mening.

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Debat
30. oktober 2021

En øletikette med et billede af Nye Borgerliges formand Pernille Vermund har fået Ungdomshuset til at boykotte Thisted Bryghus, mens en kvinde med sin hund har haft et »megafedt« møde med en ulv.

Ida Petersen I: En almindelig gåtur blev til en »vild« naturoplevelse for kvinden Ida Petersen og hendes bulldog, Jokke. De mødte nemlig en ulv, da de var på tur i Klosterhede Plantage, skriver TV MV. »Adrenalinen begyndte at køre«, da Jokke gjorde Ida Petersen opmærksom på ulven, fortæller hun.

Ida Petersen II: Ida Petersen kunne dog ikke huske, om man skal løbe eller stå stille i sådan en situation, så i stedet besluttede hun sig for at tage et billede. Ulven forsøgte at lægge op til leg med Jokke, men det ville Jokke ikke. Det var »megafedt«, siger Ida Petersen om det samlede ulvemøde.

Thisted Bryghus I: Hvorvidt Thisted Bryghus fremover vil lave øletiketter til politiske partier har været svært at finde ud af. Først meldte bryghuset ud, at de ikke længere ville, da de havnede i en shitstorm efter at have lavet en ’Vermund øl’ til Nye Borgerlige. Men hurtigt ændrede de mening.

Thisted Bryghus II: Det har fået Ungdomshuset til at komme med en officiel udmelding om at boykotte Thisted Bryghus: »Vi må stå sammen og minde Thisted om, hvor mange vi er, der trofast har drukket deres øl med god smag i munden – nu står vi tilbage med en sur smag af racisme og fremmedhad.«

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her