Folk

200 kilo tung løve plaffet ned i Københavns Zoo og sendt til New Zealand

Mens sundhedsminister Magnus Heunicke overvejer, hvordan man kan få de sidste vaccineret mod corona, viser Zoo vejen og skyder fire løver med bedøvelsespile
En lidt lusket måde at bedøve en løve på – men alternativet er formentlig værre.

En lidt lusket måde at bedøve en løve på – men alternativet er formentlig værre.

Zoltan Balogh

Debat
24. november 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren

Sort: Den 200 kilo tunge teenagehanløve, der har fået navnet Sort, fordi hans manke er lidt mørkere end de andre løvers, blev tirsdag morgen pakket i en kasse i Zoo i København og sendt med luftpost i retning mod Wellington i New Zealand, hvor han fremover skal husere.

Carsten Grøndahl: København Zoos chefdyrlæge fik æren af at bedøve Sort og tre andre løver, der samme dag skulle sendes med fly til henholdsvis Barcelona i Spanien og New Zealand. Løverne blev skudt med bedøvelsespile.

Magnus Heunicke: Sundhedsministeren fortæller via Twitter, at epidemien er ’i fortsat vækst’. Hvis han vil have et alternativt greb til at få vaccineret de sidste, der mangler, så har Zoo et bedøvelsesgevær, der sikkert også kan bruges til et skud Pfizer.

Ridley Scott: Den britiske filminstruktør fortæller, at der er en tv-serie på vej, baseret på filmen ’Blade Runner’ fra 1982. Den legendariske – og noget dystopiske – science fiction-film foregik i Los Angeles i 2019. Velkommen til fremtiden.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Vaccinegeværer i byrummet. Det bliver underholdende XD

Jens Jacob Prasse

Et er, at regeringen sender flygtninge tilbage til Syrien, men vil de nu til at sende vacineskeptikere til New Zealand? Hvad siger Ankestyrelsen?