SERIEFOLK

Ekstra Bladet-chefer i Mette Frederiksen-amok!

… i øvrigt mener jeg, at Mette Frederiksen er dum
Den tidligere Ekstra Bladet-chef Poul Madsen tror, at statsminister Mette Frederiksen indfører nye restriktioner i næste uge for at aflede opmærksomheden fra minksagen.

Den tidligere Ekstra Bladet-chef Poul Madsen tror, at statsminister Mette Frederiksen indfører nye restriktioner i næste uge for at aflede opmærksomheden fra minksagen.

Ritzau Scanpix

Debat
6. november 2021

Poul Madsen I: Den tidligere Ekstra Bladet-chef er gået i rent Men in Black-mode. På Twitter skriver han, at der formentlig kommer nye restriktioner i næste uge »fordi Mette Frederiksen har et behov for at aflede opmærksomheden fra sms #minkgate – absurd!« Ja, nu du siger det, Poul!

 

Poul Madsen II: Som flere Twitter-brugere anfører, så kan Mette Frederiksen slet ikke genindføre restriktioner alene. Det kræver et flertal i Folketingets Epidemiudvalg. Men en ting er sikkert: Når der – som forventet – kommer restriktioner igen, vil Poul Madsen sige »hvad sagde jeg«.

 

Henrik Qvortrup I: Poul Madsens efterfølger er også i hopla. Ekstra Bladet og BT bragte en historie om, at Nick Hækkerup skulle have hvisket »det skal du ikke svare på« til statsministeren under onsdagens pressemøde. Men det passer ikke, og begge medier har trukket historien tilbage.

 

Henrik Qvortrup II: I den situation kan man vælge at lægge sig fladt ned – eller man kan gøre som Qvortrup og lige komme med endnu en sviner til dem, man har gjort uret: »I modsætning til statsministeren har Ekstra Bladet ingen problemer med at erkende fejl,« skriver han.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her