Folk

FOLK: Stemmesedler i Københavns Kommune ramt af komplot

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Frihedspartiet er øjensynligt udsat for et komplot.

Frihedspartiet er øjensynligt udsat for et komplot.

Christian Lindgren

Debat
17. november 2021

Der er fejl på samtlige stemmesedler i Københavns Kommune. Og at den fejl rammer Frihedslisten, er vist ikke helt tilfældigt

Valgarrangører

Der var fejl på samtlige stemmesedler til kommunalvalget i Københavns Kommune. Ud for partiet Frihedslisten mangler den lille firkantede boks, man ellers normalt skal sætte sit kryds i ud for fire kandidater fra partiet.

Konspirationsfolk

At det lige præcis skulle være ud fra Frihedslisten, hvis kandidater gør sig i alverdens konspirationer og sammensværgelsesteorier, er en smule påfaldende. Det er vist ikke helt tilfældigt, som det plejer at lyde fra konspirationsfolket.

Per Brændgaard I

En af kandidaterne for Frihedslisten – den selvudnævnte krammeterapeut og corona-restriktionskritiker Per Brændgaard – er rasende: »Det er et klokkeklart forsøg på at manipulere med valgresultatet,« siger han til B.T.

Per Brændgaard II

Per Brændgaard mener overraskende nok heller ikke, at der er tale om en beklagelig fejl: »Der er nogen, der vil spænde ben for mig. Sådan noget her bliver sjældent opklaret – hvem skulle gøre det?« spørger han.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her