Folk

Frankrigs nye højrefløjsikon har – naturligvis – gjort sin 28-årige assistent gravid

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Selvfølgelig, fristes man til at sige, har den højreradikale Éric Zemmour gjort sin yngre assistent gravid.

Selvfølgelig, fristes man til at sige, har den højreradikale Éric Zemmour gjort sin yngre assistent gravid.

Robert Alain/ABACA

Debat
30. november 2021

Ugens mest franske og mindst overraskende historie handler om, at Frankrigs nye højrefløjsfænomen, 63-årige Éric Zemmour, har gjort sin assistent gravid.

Éric Zemmour I: »Man skal være den forandring, man ønsker at se i verden,« sagde Mahatma Gandhi, og den ros skal Éric Zemmour have. Den højreradikale politiker, der går til valg på at skrue tiden tilbage til 1950’erne, har nemlig gjort en 35 år yngre underordnet gravid. Ligesom i de gode gamle dage.

Éric Zemmour II: Det er sladderbladet Closer, som har bragt historien om den gifte, 63-årige magtmand og hans 28-årige assistent, Sarah Knafo. Samme blad, der i 2014 afslørede daværende præsident Francois Hollandes affære med skuespilleren Julie Gayet.

Éric Zemmour III: Éric Zemmour selv nægter intet, men truer Closer med et sagsanlæg for at krænke hans privatliv. Han har allerede gang i en lignende sag mod bladet, efter det tidligere i år bragte billeder af ham og Knafo i en øm omfavnelse på stranden.

Éric Zemmour IV: Ganske vist er Éric Zemmour, der i visse målinger ligger til at ende i præsidentvalgets anden runde mod Macron, helt afhængig af de konservative katolske vælgere, men det er langtfra sikkert, at sagen skader ham. Det er jo Frankrig.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her