Læserbrev

Messerschmidt bør kigge indad, inden han anklager andre for fascistisk kaos

I lyset af Morten Messerschmidts tidligere udtalelser klinger det en smule hult, når han anklager andre for at opildne til fascistisk kaos, skriver foredragsholder Søren Rønhede i dette debatindlæg
Debat
18. november 2021

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt har pludselig fået øje på noget i det danske samfund, som er fascistisk, og gjort opmærksom på det i indeværende avis den 11. november.

Han har gjort den iagttagelse, at valgplakater rummer politiske budskaber, og er nået frem til, at hærværk mod disse derfor er, at man »kuer og truer politiske modstandere til tavshed«.

Gid det var så vel, fristes man til at sige, at nogle ødelagte valgplakater kunne lukke munden på politikere. Men det er vist et forfængeligt håb.

Sagen om valgplakater får Messerschmidt til at frygte det, han betegner som »et fascistisk kaos«. Denne frygt synes dog bedre begrundet i andre forhold end den sag, Messerschmidt skruer sig op på.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Morten Messerschmidt er en begavet, veltalende og tromlende farlig fusentast.

Da jeg anser DF for lidt mere stuerent end NB, håber jeg, at DF finder ud af, at MM's EU-svindel selvfølgelig også er medvirkende til partiets nedsmeltning, og at partiet derfor finder en bedre kandidat.