SERIEFOLK

Myrerne er røget af Nomas menu på grund af et EU-direktiv

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
I denne sag er ordet flueknepperi næsten på sin plads.

I denne sag er ordet flueknepperi næsten på sin plads.

Per Folkver

Debat
22. november 2021

Virginia Woolf: En plan om at opføre en statue af den engelske forfatter Virginia Woolf ved Themsen i London er blevet mødt med skepsis af en gruppe lokale. De mener, det er ufølsomt, at statuen skal sidde og se ud over vandet, når nu Virginia Woolf druknede sig i floden Ouse.

Nomakokke: Noma har fjernet de myrer, der indgik i en af restaurantens retter, fordi de ikke lever op til et EU-direktiv om nye fødevarer. Der er tale om træmyrer, som er indsamlet i naturen, men ifølge direktivet skal myrerne også risikovurderes og godkendes, skriver Berlingske.

Serieskabere: I sidste uge fik pårørende til en afdød britisk jagerpilot ændret Bornedals film Skyggen i mit øje, som han skildres i. Nu har pårørende til den afdøde Stig Engström anklaget Netflix for bagvaskelse, fordi dokumentaren Den usandsynlige morder udpeger ham som Olof Palmes drabsmand.

Spilgigant: Hver niende ansat i det amerikanske spilfirma Activision Blizzard har underskrevet en erklæring om, at direktør Robert Kotick skal gå af. Ifølge The Wall Street Journal har han i årevis kendt til seksuelle krænkelser og grænseoverskridelser på arbejdspladsen uden at gøre noget ved det.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Michael Pedersen

Jeg forstår ikke helt NOMAs problem. Hvorfor skulle myrerne IKKE risikovurderes og godkendes?