Folk

Prins Charles synes, der er for mange afrikanere

Der bliver flere og flere mennesker, særligt i Afrika, og det truer den vilde natur. Det kan virke som en banal konstatering. Medmindre man altså kommer fra en familie, der har lidt for konkrete erfaringer med at gøre sig til dommer over afrikaneres liv
Måske er det lige lovlig frisk at tørre biodiversitetskrisen af på folk i Zimbabwe uden fast strømopkobling, når man selv rejser med privatfly, og ens familie i øvrigt har visse historiske erfaringer med befolkningskontrol i Afrika.

Måske er det lige lovlig frisk at tørre biodiversitetskrisen af på folk i Zimbabwe uden fast strømopkobling, når man selv rejser med privatfly, og ens familie i øvrigt har visse historiske erfaringer med befolkningskontrol i Afrika.

Debat
26. november 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Uvaccinerede: I Lalandia får de uvaccinerede et særligt armbånd. »Der var ikke andre end mig og min mand, der fik de gule armbånd. Det var lidt som at få en jødestjerne,« siger Ellie Steiness og demonstrerer, at man godt kan være i badeland og trække nazikortet på samme tid.

Ahmed Nasser al-Raisi: Det Internationale politisamarbejde INTERPOL har udpeget en ny øverste chef. Valget er faldet på Ahmed Nasser al-Raisi, der med sig tager mange års erfaringer med at bekæmpe kriminalitet i det totalitære ørkendiktatur De Forenede Arabiske Emirater.

Prins Charles I: Et andet kort, der trækkes hurtigt i disse år, er kolonialismekortet. I hvert fald har Storbritanniens miljøbevidste kronprins skabt en del virak med en kommentar til avisen The Times om, at voksende befolkningstal i Afrika lægger et »stigende pres« på kontinentets »dyrebestande og vilde natur«.

Prins Charles II: At dømme på reaktionerne er der en del, som finder det lige lovlig frisk at tørre biodiversitetskrisen af på folk i Zimbabwe uden fast strømopkobling, når man selv rejser med privatfly, og ens familie i øvrigt har visse historiske erfaringer med befolkningskontrol i Afrika.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Lise Lotte Rahbek

Prins Charles burde arbejde for social-reformer og ældrecheck i Afrika.
:-)