Folk

Valgslogans 2021: Wagner og Wang forsøger sig endnu engang

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
John Erik Wagner stiller op byrådet i København med sit velkendte slogan.

John Erik Wagner stiller op byrådet i København med sit velkendte slogan.

Rune Johansen

Debat
2. november 2021

I dysten om at formulere vittige kommunalvalgsslogans har Heidi Wang, Venstre-politiker og byrådsmedlem i København, i år valgt grillbarvinklen

John Erik Wagner: ’Stem på Wagner, det gavner’ har i årtier været slogan for den evige byrådskandidat, som glad og gerne plakatposerer i helblottet figur med pistolbælte og sherifhat. I år stiller amagerkaneren op for Kærlighedspartiet. Program: Borgerløn og plads til flere kram.

Heidi Wang: Modsat Wagner blev Wang, der har rødder i Kina, indvalgt i 2017. Slogan dengang: ’Mere Wang, mindre wrong’. Venstre-kommunalpolitikerens nye slogan har hun formuleret på vittigt grillbarkinesisk: ’Stemme her eller med hjem’.

Kold og Sort: Thomas Kold og Jan Sort stillede i 2017 op for Nye Borgerlige i Aarhus – kandidatnavne, der syntes at afspejle partiets ultrahøjreplacering. De forlod siden partiet, men i Syddjurs opstiller for NB en kandidat ved navn Laila Sortland.

Ole Pedersen: En lokalpolitiker i Faaborg forsøger sig med sloganet ’Få tingene til at ske – stem på Ole P’, men 2021 byder indtil videre ikke på så sjove varianter som ’Stem på Kisser for en fremtid på dine præmisser’ fra kommunalvalget i 2013.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her