Læserbrev

Wolt: Fagbevægelsen skal hjælpe os med at kombinere frihed og rettigheder for budene

Vores bude skal have pension og løn under sygdom, men det må ikke være på bekostning af den frihed, som budene selv efterspørger. Desværre ønsker fagbevægelsen ikke at kombinere de to ting i en overenskomst, skriver administrerende direktør i Wolt Søren Meier Svendsen
Debat
2. november 2021

Kære Bo Elkjær: Du overser fakta og dem, det hele handler om.

Lederpladsen i Information den 27. oktober var reserveret til en række misvisende påstande om Wolt og platformsøkonomi. Bo Elkjærs leder er dog en del af en vigtig debat om, hvorvidt platformsarbejdere skal anses som selvstændige eller ansatte. Desværre savner lederen nuancer og viser med al tydelighed kompleksiteten i spørgsmålet.

Med fremhævet skrift står der blandt andet: »Med Skattestyrelsens afgørelse er døren åbnet for, at Wolt-bude kan få de samme rettigheder som andre lønmodtagere med blandt andet løn under sygdom og arbejdsgiverbetalt pension.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her