Folk

Birgitte Nyborg og kollegaerne er aktive på Twitter

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Sidse Babett Knudsen er atter klar i rollen som Danmarks første kvindelige statsminister i fjerde afsnit af ’Borgen’, som kommer i februar.

Sidse Babett Knudsen er atter klar i rollen som Danmarks første kvindelige statsminister i fjerde afsnit af ’Borgen’, som kommer i februar.

Esben Salling

Debat
27. december 2021

Figurerne fra tv-serien ’Borgen’, der vender tilbage i februar med en fjerde sæson, har fået uautoriserede profiler på Twitter.

Birgitte Nyborg: Danmarks første kvindelige statsminister, Birgitte Nyborg, vender i februar tilbage i fjerde sæson af ’Borgen’. På Twitter har en eller anden moret sig med at give Nyborg – og de øvrige figurer i serien – profiler, og her erklærer Nyborg, at hun er klar til at trække i arbejdstøjet.

Anne Sophie Lindenkrone I: DR, der sender ’Borgen’, bedyrer, at de intet har med profilerne at gøre, men det forhindrer ikke Solidarisk Samlings Anne Sophie Lindenkrone i, ifølge journalister på Ekspressen, at true avisens chefredaktør med ordene: »Når revolutionen kommer, er du den første, der ryger.«

Katrine Fønsmark: Ekspressen-journalist Katrine Fønsmarks reagerer straks: »Er trusler fra folkevalgte mod pressen det nye status quo i #dkpol? @lindenkrone har slettet dette tweet (se forrige, red.) til Ekspressens chefredaktør – men vil der være handling bag ordene?«

Anne Sophie Lindenkrone II: Lindenkrone selv benægter at have truet nogen. Og hun har sendt sin »advokat efter to journalister fra Ekspressen. Den ene for at offentliggøre private beskeder, den anden for at dele falske tweets af mig.« Hvis ’Borgen’s nye sæson bliver lige så dramatisk, har vi meget at glæde os til.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her