SERIEFOLK

Dyrby har kigget dybt, og han er stadig helt kanon, mener Krab-Johansen

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Til DR har Krab-Johansen udtalt, at han ikke finder det rimeligt, at Dyrby (på billedet) skal »tage konsekvenserne bagud«. Det er uklart, hvad alternativet skulle være – at tage konsekvenserne forud?

Til DR har Krab-Johansen udtalt, at han ikke finder det rimeligt, at Dyrby (på billedet) skal »tage konsekvenserne bagud«. Det er uklart, hvad alternativet skulle være – at tage konsekvenserne forud?

Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix

Debat
10. december 2021

Michael Dyrby og Anders Krab-Johansens har i deres skulderklappende bromance fundet tillid til hinanden og glemt alt om fejlhåndtering af studentermedhjælperes vidnesbyrd og fortidens glade 00’ere på TV 2.

Krab & Dyrby ❤️ I: Som branche tager vi os eddermame ikke kønt ud i de her dage. Nu står vi der, hvor Michael Dyrby har sagt undskyld, og koncernchef i Berlingske Media, Anders Krab-Johansen, har besluttet, at fortidens sexisme og krænkelser ikke skal føre til fyring af B.T.s chefredaktør.

Krab & Dyrby ❤️ II: Til DR har Krab-Johansen nemlig udtalt, at han ikke finder det rimeligt, at Dyrby skal »tage konsekvenserne bagud«. Det er uklart, hvad alternativet skulle være – at tage konsekvenserne forud? Men samlet set har Krab-Johansen kun ros tilovers for Dyrbys tid på B.T.

Krab & Dyrby ❤️ III: Fuldstændigt glemt er tilsyneladende B.T.s egen sexismesag fra marts, hvor Dyrby fejlede eklatant i håndteringen af otte studentermedhjælperes vidnesbyrd om grænseoverskridende adfærd. Men fuck det. Dyrby har kigget dybt, og han er stadig helt kanon, mener Krab-Johansen.

Krab & Dyrby ❤️ IV: Det er dejligt, at de to hvide, midaldrende, mediechefer, som i øvrigt arbejdede tæt sammen – og ansatte hinanden – på TV 2 tilbage i de glade 00’ere, har haft en god snak om det hele og nu har fuld tillid til hinanden. Så kan vi måske endelig få lidt ro på branchen.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Hvorfor er det vigtigt, at de er "hvide", hvad det så end er???
Er det fordi den form for forbrydelse typisk bliver begået af hvide?
Ligesom terror typisk bliver begået af muslimer?

Freddie Vindberg

Stærkt, Lærke Cramon.

Eva Schwanenflügel, Susanne Kaspersen, Troels Ken Pedersen, David Zennaro og Katrine Damm anbefalede denne kommentar
Thomas Helbo Hansen

Anders Krab-Johansen har tilsyneladende påtaget sig rollen som "enabler", og fastholder derved den omvandrende ståpik Dyrby i rollen som seriekrænker..

Eva Schwanenflügel og Susanne Kaspersen anbefalede denne kommentar
Hanneh Christensen

Hvor er det dog plat og mangel på erkendelse af, hvad MeToo handler om, at henføre en artikel om Dyrbys adfærd og Krab-Johansens besynderlige håndtering under 'sladerspalterne'.

Information signalerer herved, at avisen slet ikke har forstået problemets alvor og udviser totalt disrespekt over for MeToo-problemstillingens mange ofre.