Folk

Folk: Selv i Betlehem bliver julen lidt anderledes i år

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Melania Trump har slået sig på kryptokunst.

Melania Trump har slået sig på kryptokunst.

Hannah McKay

Debat
21. december 2021

Myndighederne i Betlehem har lukket byen ned på grund af smitte.

Jesus: I de fleste danske hjem bliver julen lidt anderledes i år; måske bliver man lidt færre omkring træet, måske skal man sidde med lidt større afstand ved bordet. Sådan er det bare – og sådan er det faktisk også der, hvor det hele angiveligt begyndte, nemlig i Betlehem, hvor myndighederne nu har lukket byen ned.

Chippendales: Den række af internationale kriser, som begyndte i 00’erne med finanskrisen og fortsatte i 2010’erne med flygtningekrisen, er ofte blevet kaldt afslutningen på 1990’erne, men det var det så alligevel ikke, for nu er det blevet annonceret, at Chippendales kommer forbi Danmark på deres Get Naughty Tour.

Melania I: USA’s tidligere førstedame Melania Trump har lanceret en serie af såkaldte NFT’er, en slags digitale kunstværker, der ligesom kryptovaluta er baseret på teknologien block chain og derfor ikke kan kopieres. Hendes første værk er en digital akvarel med den titlen Melania’s Vision.

Melania II: Melania Trumps NFT er ifølge en pressemeddelelse fra hendes kontor en »betagende« akvarel, som »legemliggør« hendes »koboltblå øjne« og giver ejeren af værket en »amulet til inspiration«. Den kan købes for lige under 1.000 kroner.

 

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her