SERIEFOLK

Hvad laver Folketingets løsgængere egentlig? Svaret er kort: Ikke ret meget

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Som løsgænger er det ikke prangende, hvad Simon Emil Ammitzbøll-Bille får udrettet i Folketinget: Han har stillet 0 spørgsmål og har ikke besværet sig med at gå på talerstolen en eneste gang. Det er dog helt på linje med de fleste løsgængere.

Som løsgænger er det ikke prangende, hvad Simon Emil Ammitzbøll-Bille får udrettet i Folketinget: Han har stillet 0 spørgsmål og har ikke besværet sig med at gå på talerstolen en eneste gang. Det er dog helt på linje med de fleste løsgængere.

Rasmus Flindt Pedersen

Debat
15. december 2021

Et tilbagevendende fokus for FOLK er at følge med i, hvad Folketingets løsgængere laver for deres fyrstelige vederlag. For tiden har vi fem af dem

Lars Løkke Rasmussen: Op til Folketingets juleferie lige en status for den parlamentariske indsats fra løsgængerne, heriblandt Løkke. I indeværende folketingssamling har Lars stillet 12 spørgsmål (alle i Finansudvalget), 0 forslag og været en enkelt gang på talerstolen med en kort bemærkning.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille: En tilsvarende imponerende parlamentarisk indsats kan Simon Emil ikke rigtig prale af: Han har stillet 0 spørgsmål, men til gengæld været medforslagsstiller til V2, et forslag til vedtagelse under åbningsdebatten. Selv har han dog ikke besværet sig med at gå på talerstolen.

Naser Khader: Fire spørgsmål har Naser stillet, alle om »migrantionsbølgen fra Belarus« til EU. Ligesom Simon Emil har Naser været medforslagsstiller til V2. Men heller ikke Naser har fundet det nødvendigt at delagtiggøre vælgerhavet i sine synspunkter fra Folketingets talerstol.

Orla Østerby: Ét spørgsmål fra Orla: Om en mulig ændring af FN’s måde at opgøre drivhusgasudledninger. Orla er medforslagsstiller til V2 og en forespørgselsdebat om klimainitiativer, men har ikke selv været på talerstolen. Og så er der Inger Støjberg – men hun har nok andet at se til.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her