Folk

Morten Messerschmidt kræver hårdere straffe til andre kriminelle end ham selv

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Tre domme for banderelateret kriminalitet skal give livstid, hvis det står til Morten Messerschmidt.

Tre domme for banderelateret kriminalitet skal give livstid, hvis det står til Morten Messerschmidt.

Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Debat
30. december 2021

Forbrydelse skal ikke betale sig. Stram retspolitik har alle dage været en mærkesag for Morten Messerschmidt, der nu foreslår markant hårdere straffe for nogle af de forbrydelser, han ikke selv står anklaget for

Morten Messerschmidt I: Dårligt er det afgjort, at Morten Messerschmidts egen retssag skal gå om, før han stiller nye krav om hårdere straffe. Konkret vil han have en three strikes and out-ordning, så tre domme for banderelateret kriminalitet giver livstid – uanset hvor små eller store forseelser, der er tale om.

Morten Messerschmidt II: »Jeg er ikke optaget af, om den enkelte ikke har gjort det store. Jeg er mere optaget af den skadevirkning og utryghed, som det skaber for alle andre mennesker,« forklarer Messerschmidt, der tidligere var meget optaget af skadevirkningerne ved frås og svindel med EU-midler.

Martin Vindfeldt: Sædernes forfald bliver ved med at eskalere efter den røde magtovertagelse på Frederiksberg. Først ideen med cykelstier på Frederiksberg Allé, og nu afskaffer det nye socialdemokratiske regime også borgmesterbilen. Tiden er løbet fra den, siger borgmester Vindfeldt, der i stedet vil cykle.

Cristiano Ronaldo: Den postkoloniale debat er nået til den indiske delstat Goa, som ellers er bedst kendt som globalt centrum for psytrancemusik, batiktøj og halvbagt new age-filosofi. En ny statue af fodboldspilleren Cristiano Ronaldo har ført til store protester i den tidligere portugisiske koloni.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Detsamme sa erke skurken Alberti........ intet nyt under solen. Så Morten find på noget nyt.

Jesper Frimann Ljungberg

‘Tre strike out’ er et angreb på basale menneskerettigheder. Måske det eneste sted den ville give mening var i forhold til ministeransvar…..

// Jesper

erik pedersen, David Zennaro og Bjarne Jensen anbefalede denne kommentar
Hans Ditlev Nissen

Halvbagt spalte-sladder!
Ægte barfodskonservative bør kun kunne idømmes betingede straffe!
Hvis de senere udvikler sig til uægte barfodskonservative, skal straffen til gengæld tredobles! Fordi det vil minde nogen om noget fra 30erne!
Det er vel et meningsdannersamfund vi lever i!

Fint. Men gør det lige for politikere også og gerne også vandvidsbilister. Tak.