Folk

P3 Nyheder sender for sidste gang

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
P3 Nyheder lukker på grund af besparelser i DR, og de sidste udsendelser bliver sendt i dag.

P3 Nyheder lukker på grund af besparelser i DR, og de sidste udsendelser bliver sendt i dag.

MADS CLAUS RASMUSSEN

Debat
23. december 2021

Fremover må de unge finde sig i at blive talt til som voksne mennesker.

Vladimir Putin: I dag viser Vladimir Putin endnu en gang, at han er en rigtig mand, der ikke er bange for at svare på spørgsmål. Han holder nemlig sin årlige pressekonference, som ofte varer flere timer. Herhjemme er det så vidt vides kun Lars Løkke, der kan gøre ham kunsten efter.

Unge: P3 Nyheder lukker på grund af besparelser i DR, og de sidste udsendelser bliver sendt i dag. Tanken var at sende korte timenyheder i de unges eget sprog. Nu må de unge fremover finde sig i at blive talt til som voksne mennesker.

Løvelere I: Mens resten af landet er i coronapanik har indbyggerne i den jyske by Løvel – som ligger tæt ved Viborg og har godt 802 indbyggere – en anden sygdom at bekymre sig om, nemlig fugleinfluenza. På Ole Jensen Vorres vildtfuglefarm er der opstået smitte blandt dyrene.

Løvelere II: Derfor skal 4.000 fasaner og 1.500 ænder gasses i containere – og der holder adskillige lastbiler langs byens hovedgade Tingvej. Både Beredskabsstyrelsen og Fødevarestyrelsen er til stede. Ifølge BT’s reportage fra byen ligner det »en krigszone.«

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her