Folk

Socialdemokratisk netavis narret af falsk socialdemokrat

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Streaminggiganten HBO Max har fjernet en replik i den legendariske film E.T, fordi den indeholdt et bandeord. Og den slags går jo ikke i en børnefilm.

Streaminggiganten HBO Max har fjernet en replik i den legendariske film E.T, fordi den indeholdt et bandeord. Og den slags går jo ikke i en børnefilm.

Universal Pictures

Debat
20. december 2021

Netavisen Pio gav i en anmeldelse Radio Loud en halv stjerne. Så fandt journalister fra selvsamme kanal ud af, at anmeldelsen var skrevet af en falsk profil med computergenereret billede.

Falsk radioanmelder: Det socialdemokratiske netmedie Pio har fjernet en negativ anmeldelse af Radio Loud, fordi journalister fra Loud-programmet Reporterne afslørede, at anmelderen, Anne Bang Nielsen, nok ikke findes i virkeligheden. Pios redaktør har skrevet med hende på Twitter og mail, men ikke talt med hende.

Falsk socialdemokrat: Billedet på Anne Bang Nielsens nu lukkede Twitterprofil forestillede en ung blond pige og var ifølge Loud-journalisterne computergenereret. Hun udgav sig i profilteksten for at være medlem af DSU, men det afkræfter DSU. Pio skal vogte sig for falske socialdemokrater.

Snerpet streaminggigant: Flere af de børnefilm, man kan se på HBO Max, er censurerede. HBO Max skilter ikke med det, men filmmagasinet Ekko skriver, at der mangler en replik med et bandeord i streamingtjenestens version af E.T. og en scene, hvor en hundehvalp tisser på en tyveknægt, i Beethoven 2.

Kritikramt chefredaktør: Pressenævnet kritiserer Weekendavisen for at bringe uddrag af fortrolige indberetninger, som tre kvinder havde givet under en advokatundersøgelse af Naser Khader, uden at forelægge det for dem først. Chefredaktør Martin Krasnik er ifølge Politiken »meget uenig i dommen«.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her