Folk

Farvel til de himmelblå højder – goddag til kommunalbestyrelsen på det jævne, på det jævne

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Merete Dea Larsen forlader scenen efter sin tale til Dansk Folkepartis ekstraordinære årsmøde i Herning.

Merete Dea Larsen forlader scenen efter sin tale til Dansk Folkepartis ekstraordinære årsmøde i Herning.

Bo Amstrup

Debat
26. januar 2022

Efter at have tabt stort til Morten Messerschmidt har de to vragede kandidater vendt næsen hjemad til de kommunale poster, det faktisk er lykkedes dem at blive valgt til

Martin Henriksen I: Med kun 219 stemmer på DF’s årsmøde ville denne formandskandidat hjem og »tygge« på situationen. Samtidig må han passe posten som næstformand for Social- og Sundhedsudvalget i Stevns Kommune. Hvilket parti repræsenterer Henriksen mon på næste udvalgsmøde den 9. februar?

 

Martin Henriksen II: Selvfølgelig kan man også som vraget formandskandidat lære noget i kommunalpolitik. Stevns Kommune prioriterer eksempelvis indsatsen mod ensomhed blandt mænd højt. I den kommunale værktøjskasse er der mandeaftener, fællesspisning og fysisk aktivitet. Noget for Henriksen?

 

Merete Dea Larsen I: Med beskedne 104 stemmer på årsmødet ville outsideren fra Roskilde hjem, slappe af og smide benene på bordet. Men også Larsen har kommunale pligter, der skal passes. Med 1.557 personlige stemmer ved kommunalvalget er hun blevet formand for Beskæftigelses- og Socialudvalget.

 

Merete Dea Larsen II: Hvad skal en DF’er i sådan et udvalg? Jo, en af de vigtigste aktiviteter er modtagelse og introduktion af nytilkomne flygtninge, indsatser med sigte på integration i lokalsamfundet og uddannelse og beskæftigelse af flygtninge. The right woman on the right spot – eller hvad?

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Peter Beck-Lauritzen

De to kandidater passer som "fod i hose" i de kommunale udvalg, de bestrider!
Sidder der ikke DF'er i nogle kriminale udvalg? - måske får de så en ny kandidat at passe på eller bliver det kun med fodlænke!
"Ben-gnaveri" og uredelighed!