Folk

’Islamisk motivforskning’ får kommunalpolitiker til at forlade De Radikale

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
1. februar 2022
Drabet på den franske lærer Samuel Paty har ikke noget med islam at gøre, for muslimer slår ikke ihjel, sagde byrådsmedlem Elif Demir Gökce fra De Radikale i Brøndby i radioprogrammet Alis Fædreland på 24syv.

Drabet på den franske lærer Samuel Paty har ikke noget med islam at gøre, for muslimer slår ikke ihjel, sagde byrådsmedlem Elif Demir Gökce fra De Radikale i Brøndby i radioprogrammet Alis Fædreland på 24syv.

Brøndby Kommune

Elif Demir Göcke var så utilfreds med at blive irettesat af den radikale partileder for at så tvivl om terrorists mordmotiver, at hun nu har meldt sig ud af partiet

Elif Demir Göcke: At være medlem af De Radikale som from muslim er ikke ligetil. Nu har denne kommunalpolitiker forladt partiet efter ledelseskritik for at benægte, at terrordrabet i 2020 på den franske lærer Samuel Paty havde »islamiske« motiver.

Richard Malka: Lignende motiver ligger antagelig bag dødstrusler mod en fransk journalist og hendes hovedkilde til en tv-reportage om islamistiske miljøer i Roubaix. Et forsøg på at kneble undersøgende journalistik, mener Charlie Hebdos advokat her.

Christiane Taubira: Frankrigs atomiserede venstrefløj jagter fortsat en samlerskikkelse. En tidligere justitsminister fra Radikalt Venstreparti er efter sejr i et ’folkeligt primærvalg’ et muligt bud. Hvis nu bare rivalerne ville trække sig ...

Viktor Orbán: Kremls lillefar er ikke uden allierede i NATO. I dag får han besøg af en ungarsk åndsfrænde. De to illiberale ledere skal besegle en aftale om, at Ungarn spenderer russiske lån på 75 milliarder kroner på indkøb af to russiske atomreaktorer.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Gad vide om, Det radikale Venstre nogen sinde lærer det?