SERIEFOLK

Knap er Inger Støjberg dømt uværdig, før hun genopstår som klummeskribent

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik
Noget af det mest fascinerende ved magtfulde menneskers fald er deres evne til hurtigt at rejse sig igen

Noget af det mest fascinerende ved magtfulde menneskers fald er deres evne til hurtigt at rejse sig igen

Sigrid Nygaard

Debat
14. januar 2022

Inger Støjberg er knap blevet dømt uværdig, før Ekstra Bladet samler hende op og gør hende til klummeskribent. Man kan nærmest se for sig, hvordan hun og Qvortrup står ved kaffemaskinen og diskuterer fordele og ulemper ved fodlænke

 

Inger Støjberg I: Noget af det mest fascinerende ved magtfulde menneskers fald er deres evne til hurtigt at rejse sig igen. Blot en måned efter Rigsrettens dom og nogle-og-tyve dage, efter at Folketinget dømte Inger Støjberg uværdig, har den detroniserede tidligere minister fået nyt job.

 

Inger Støjberg II: Og ikke hvilket som helst sted. Hun skal nemlig skrive politiske og personlige klummer for Ekstra Bladet med Henrik Qvortrup som øverste chef. Man kan nærmest se det for sig, hvordan de to står ved kaffemaskinen og vender fordele og ulemper ved at afsone med fodlænke.

 

Inger Støjberg III: Nu mangler Ekstra Bladet bare at ansætte Morten Messerschmidt (DF), og så er der ellers lagt i kakkelovnen til noget magtkritisk journalistik bedrevet af de hårde hunde fra underverdenen. Og tænk, hvis FE-chef Lars Findsen også bliver dømt. Så ved vi godt, hvor han genopstår!

 

Inger Støjberg IV: Støjbergs første klumme handler i øvrigt om den etbenede pirat, som i sidste uge blev fløjet til Danmark. Det hader Støjberg selvfølgelig alt ved, og selv om hun har sluppet sit politiske projekt, rygtes det, at hun i næste uge vil skrive om et andet ækelt fænomen: barnebrude.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Jens Thaarup Nyberg

Fodlænke ?

Ska’ hun så ikke fortælle om Gitterly ?