SERIEFOLK

Modstandsbevægelser kan indtage mange former

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Ronaldo – altså den ægte Ronaldo – har for tre uger siden købt fodboldklubben Cruzeiro i Brasilien. Det var i første omgang en glad historie om den store spiller, som vender tilbage til klubben.

Ronaldo – altså den ægte Ronaldo – har for tre uger siden købt fodboldklubben Cruzeiro i Brasilien. Det var i første omgang en glad historie om den store spiller, som vender tilbage til klubben.

Fabio Ferrari

Debat
8. januar 2022

Den ægte Ronaldo er blevet upopulær, og nye modstandsbevægelser skyder frem...

Ronaldo I: Ronaldo – altså den ægte Ronaldo – har for tre uger siden købt fodboldklubben Cruzeiro i Brasilien. Det var i første omgang en glad historie om den store spiller, som vender tilbage til klubben, som han spillede for som ung – men Ronaldo er allerede blevet upopulær.

Ronaldo II: Holdets målmand igennem mange år, Fabio, har nemlig ikke fået forlænget sin kontrakt, og det er klubbens fans mildest talt rasende over: »Store, fede Ronaldo, kom og forklar,« råbte de – ifølge Reuters – foran klubbens træningsanlæg i denne uge.

Modstandsfolk I: Modstandsbevægelser kan åbenbart indtage mange former. Lørdag holder Foreningen Modstand Midtjylland, som beskriver sig selv som en »modstandsbevægelse som kæmper for frihed og rettigheder« – og imod coronarestriktionerne, således demonstration i Aarhus.

Modstandsfolk II: Men hvad sker der så ved dagens demonstration i Modstand Midtjylland? Hvem udgør modstandsbevægelsens kerne og holder talerne? Ifølge gruppens facebookside er programmet som følger: Heidi, Kyle, Niels og Robert Bruce (Engelsk).

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her