Folk

Diskussionen om, hvad streamingtjenesterne bør lægge platform til, er kun lige gået i gang

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Den britiske kulturminister, Nadine Dorries, mener, at man bør overveje ny lovgivning på streamingtjeneste-området.

Den britiske kulturminister, Nadine Dorries, mener, at man bør overveje ny lovgivning på streamingtjeneste-området.

Steve Parsons

Debat
7. februar 2022

Den britiske komiker Jimmy Carr ville lige være sjov på tusindvis af dræbte romaers bekostning og møder nu kritik, mens den amerikanske podcastvært Joe Rogan undskylder, at han tidligere har brugt ordet nigger til at spille smart med.

Jimmy Carr: Et klip fra den britiske komiker Jimmy Carrs nyeste show er gået viralt, og det er ikke, fordi folk synes, det er sjovt. Jimmy Carr siger her, at man ikke hører så meget om »de tusindvis af sigøjnere, der blev dræbt af nazisterne,« fordi folk aldrig gider tale om det positive.

Nadine Dorries: Storbritanniens kulturminister, konservative Nadine Dorries, mener, det burde være ulovligt med den slags indhold på streamingtjenester. I et radioprogram udtaler hun, at man overvejer ny lovgivning på området. Et parlamentsmedlem for Labour har opfordret Netflix til at fjerne showet.

Joe Rogan: Spotify har fjernet 70 afsnit fra perioden 2009-2018 af podcasten Joe Rogan Experience. Hvorfor har de ikke villet udtale sig om, men en anonym kilde siger til Variety, at det er Joe Rogan selv, der har bedt om at de blev fjernet, fordi han fortryder at have brugt ordet ’nigger’.

Cecilie Wang Falkenstrøm: Et digitalt kunstværk af den danske kunstner Cecilie Waagner Falkenstrøm er blevet sendt ud i rummet og placeret ombord på den internationale rumstation ISS. Herfra registrerer værket kosmisk stråling, som via en algoritme bliver omdannet til billeder af asteroider.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her