SERIEFOLK

Finansmand Lars Tvede ser en stor mulighed i russiske aktier: »Nogen skal jo eje dem«

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Finansmand og iværksætter Lars Tvede.

Finansmand og iværksætter Lars Tvede.

Jens Nørgaard Larsen

Debat
26. februar 2022

Intet er så slemt, at det ikke er godt for noget. Krigen i Ukraine giver Lars Tvede en mulighed for at tjene penge, Asger Aamund får anledning til at angribe Joe Biden, og vi andre får mulighed for at udpege de dumme svin i blandt os.

Lars Tvede: Hvor nogle ser en trussel mod civilisationen, ser den frihedselskende finansmand Lars Tvede en økonomisk mulighed. De russiske aktier kan købes til udsalgspris lige nu, og som vores liberale gullaschbaron konstaterer overfor Euroinvestor: »Nogen skal jo eje dem.«

Asger Aamund: Lige inden krigen brød ud, nåede en anden institution i det liberale Danmark, Asger Amund, at tordne imod »dæmoniseringen« af Putin og »de spytslikkende medier«, der »alle som med én mund løber skrigende rundt med budskabet om, at Putin angriber Ukraine i morgen«.

Taleban: I Afghanistan ser Taleban til gengæld med bekymring på situationen i Ukraine. »Alle parter bør afstå fra at gøre noget, der kan eskalere volden‚« hedder det i en erklæring, som også »opfordrer begge sider til at løse krisen gennem dialog«. Tak for det, Taleban.

Forrædere: Apropos spytslikkere: Finlands tidligere statsminister Esko Aho, Italiens tidligere premierminister Renzo og Østrigs tidligere kansler Kern har trukket sig fra lukrative bestyrelsesposter i Rusland. Det har tyske Gerhard Schröder og Frankrigs tidligere premierminister François Fillon ikke.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Peter Beck-Lauritzen

Nemlig, Fillon og Schröder er ægte "Pinocchio'er" for Putin.