Folk

Nu er al ytringsfrihed likvideret i Rusland: Novaja Gazeta stopper sine udgivelser

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
I dag taler en drabstruet ukrainsk leder til Folketinget via videolink.

I dag taler en drabstruet ukrainsk leder til Folketinget via videolink.

Adrian Langtry

Debat
29. marts 2022

Den sidste frie avis vil indstille sin journalistiske dækning, så længe ’specialoperationen’ i Ukraine står på.

Volodymyr Zelenskyj: I dag taler en drabstruet ukrainsk leder til Folketinget via videolink. Kreml, der vredes over Joe Bidens udtalte ønske om at se Putin afsat, søger selv at udvirke et regimeskifte i Kyiv via præsidentmord: 12 attentatplaner er glippet!

Dmitrij Muratov: Ruslands sidste frie avis har kapituleret. Novaja Gazeta, hvis chefredaktør her fik Nobels fredspris i 2021, indstiller udgivelsen – foreløbig så længe ’specialoperationen’ i Ukraine pågår. Muligvis dog permanent, frygter iagttagere.

Inger Støjberg: I mellemtiden i det mere fredelige Hadsund promenerer en eksintegrationsminister nu ikke kun den sorte labrador Ludvig, men også sin ’oprejste pande’. Og fra i dag og 60 dage frem sin fikse elektroniske ankelmanchet, der også kaldes ’en fodlænke’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her