Folk

Facebookbrugere raser over Leos Legeland

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Leos Legeland er havnet i en shitstorm på Facebook, efter de har tilbudt gratis entré til alle med et ukrainsk pas.

Leos Legeland er havnet i en shitstorm på Facebook, efter de har tilbudt gratis entré til alle med et ukrainsk pas.

Rikke Kjær Poulsen/Ritzau Scanpix

Debat
18. marts 2022

Danskerne har taget godt imod de ukrainske flygtninge, men der er tilsyneladende en grænse, og den fandt Nordens største legekæde

Legende flygtninge: Vi danskere har taget godt imod de ukrainske flygtninge, men der er tilsyneladende en grænse. Leos Legeland har nemlig tilbudt gratis entré til alle med et ukrainsk pas – og ifølge Berlingske har den gestus medført en mindre shitstorm på Leos Legelands facebookside.

Vrede kunder: »Det er under alt kritik. Ja undskyld, men jeg synes efterhånden, det bliver for meget af det gode,« skriver en kvindelig facebookbruger. »Stop nu jer selv – også jer Leos,« skriver en anden bruger i en kommentar, som har fået over 260 likes.

Sædtransportører: En varevogn blev natten til torsdag beskudt øst for Skive, skriver Ritzau. En 68-årig mand er anholdt i sagen og forklarer, at han troede, det var indbrudstyve. Men det var en bil med ornesæd, manden skød på. Han er sigtet for på en hensynsløs måde at udsætte andre for fare.

50 Cent: I Tivoli kan man til sommer opleve den amerikanske rapper 50 Cent. Han har ikke udgivet noget siden 2014 og ikke noget interessant siden midt i 00’erne, men ifølge beskrivelsen i pressemeddelelsen skulle han angiveligt være i topform.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Gitte Loeyche

Det skal tilføjes, at vreden over Leos Legeland, ikke skyldtes misundelighed, men at tilbuddet KUN gjaldt flygtninge fra Ukraine. Flygtninge fra bl.a. Syrien og Afghanistan har sikkert også børn, der kunne have behov for adspredelse