Folk

Jysk forlader Rusland

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Jysk lukker kædens 12 butikker i Rusland, den første butik åbnede i i Moskva i juni 2020.

Jysk lukker kædens 12 butikker i Rusland, den første butik åbnede i i Moskva i juni 2020.

Sergei Ilnitsky

Debat
31. marts 2022

Bjarke Ingels: Paladsbygningen i København stod til at blive erstattet af et 18 etager højt nybyggeri, men BIG, som står bag projektet, er blevet mødt med hård kritik og dropper nu planerne: »Vi har kunnet mærke, at der ikke var appetit på BIG-projektet,« skriver de.

Forretningsfolk: Jysk lukker deres 12 butikker i Rusland, oplyser selskabet. Kædens Ruslandseventyr startede i 2020 og har været en succes, men på grund af krigen i Ukraine slutter det hurtig. Jysk har dog et sidste godt tilbud til russerne – der er ophørsudsalg fra den 31. marts.

Embedsfolk: »Stemmer du ja eller nej til, at Danmark kan deltage i det europæiske samarbejde om sikkerhed og forsvar?« Sådan mener Udenrigsministeriet, at spørgsmålet helt præcist skal formuleres, når vi skal stemme om afskaffelse af forsvarsforbeholdet den 1. juni.

Morten Messerschmidt: DF’s formand kalder formuleringen orwellsk: »At man hverken nævner EU, forbehold, militær eller hær i spørgsmålet, er helt forrykt. Jeg er fuldstændig overbevist om, at det er helt bevidst, for det var det samme, man gjorde ved afstemningen om retsforbeholdet,« siger han.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her