SERIEFOLK

Kvindelige læsere af Weekendavisen finder sammen i deres had til Information

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Hagar Kennemo sammenligner det at læse Weekendavisen med at »sluge et glas champagne i én mundfuld«.

Hagar Kennemo sammenligner det at læse Weekendavisen med at »sluge et glas champagne i én mundfuld«.

Peter Helles Eriksen

Debat
12. marts 2022

Visse kvindelige læsere af Weekendavisen er ikke meget for Information, men her på avisen er vi tilhængere af, at kærligheden trumfer alt!

Annelise Florian Hagemann: Kunstner og cand.mag., Annelise Florian Hagemann, elsker Weekendavisen, men hendes mand er død. Og i et læserbrev med titlen »kontaktannonce« efterlyser hun den 18. februar en kæreste til at diskutere Weekendavisens gode indhold og »de mange sprogblomster« med.

Hagar Kennemo I: I gårsdagens udgave meldte en kvinde sig så på banen: »Jeg begyndte at læse WA for tyve år siden. Og sikke en fryd det var efter først Information og derefter Politiken,« skriver den pensionerede sproglærer Hagar Kennemo, som gerne vil have en »søster i ånden«.

Hagar Kennemo II: Hagar Kennemo sammenligner det at læse Weekendavisen med at »sluge et glas champagne i én mundfuld«. Andre aviser er hun mere kritisk over for: »Min eksmand er ikke død, men han sidder stadig fast i Dagbladet Information. Hvor skægt er det at snakke om indholdet i den avis?«

Kærester: Det er selvsagt ikke pæne ord, men her på FOLK har vi den holdning, at kærligheden trumfer alt. Og hvis de to Weekendavisen-læsere kan finde sammen i deres foragt for Information, ja, så ønsker vi dem alt det bedste!

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Agnete La Cour

Hagar Kennemo: "- - - Dagbladet Information. Hvor skægt er det at snakke om indholdet i den avis?«" Hertil kan jeg som tidligere Information-abonnent bare sige: Det er faktisk rigtigt skægt, men kun ind til man bliver strittet ud af kommentarfeltet, fordi man - bestemt i høflige vendinger - har været kritisk over for bemærkninger fra en af Informations guruer. Ytringsfriheden er vigtig for Information, men ikke i praksis - desværre!

Poul Anker Juul, erik pedersen og ingemaje lange anbefalede denne kommentar