Folk

I Ukraine fører alle veje nu til Haag

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Den russiske præsident mister sit sorte bælte til det internationale judoforbund

Den russiske præsident mister sit sorte bælte til det internationale judoforbund

Debat
3. marts 2022

Putin mister sit sorte bælte, og Bestseller donerer 100 millioner til nødhjælp til krigens ofre

Vladimir Putin

Alle kan se, at krigspræsidenten ikke er en god kampsportsmand, så nu må han aflevere ærespræsidenttitel og sort bælte til det internationale judoforbund. Kampsport er livsfilosofi, ikke en metode til at overfalde fredelige naboer.

Aleksandr Dugin

Filosofiens rablende Rasputin har en raptus på de sociale medier: Krigen er det endelige opgør med globalismen, en konfrontation på alle niveauer, geopolitisk og ideologisk, med teknokrati, antitradition og den jødiske finansfyrste Soros.

Skilteaktivister

Trafikskilte i Ukraine på russiske fremrykningsruter er ikke længere retvisende, eller er måske netop det. Nu henviser de alle til en og samme destination: Alle veje før til Haag i Holland, sæde for Den Internationale Straffedomstol.

Anders Holch

Danske oligarker tager ikke deres Putin-tro russiske modstykkers parti, men solidariserer sig i stedet med Ukraines folk. Bestseller-koncernens direktør har lige taget et greb i lommen på 100 millioner kroner til nødhjælp til krigens ofre.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her