Folk

Arrangørerne bag The Razzie-prisen for værste film trækker prisen til Bruce Willis tilbage

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Arrangørerne bag uddelingen af den såkaldte Razzie-pris for årets værste film har trukket deres pris for »Årets værste Bruce Willis-præstation« tilbage, efter at det er kommet frem, at Bruce Willis indstiller sin karriere på grund af sygdom.

Arrangørerne bag uddelingen af den såkaldte Razzie-pris for årets værste film har trukket deres pris for »Årets værste Bruce Willis-præstation« tilbage, efter at det er kommet frem, at Bruce Willis indstiller sin karriere på grund af sygdom.

Piero Oliosi

Debat
4. april 2022

I kølvandet på årets filmpriser fortrydes både en meget omdiskuteret lussing og en hånepris til Bruce Willis for dårligt skuespil, der nok har en medicinsk forklaring.

Will Smith: Modtageren af årets Oscar for bedste skuespil, Will Smith, uddelte, som de fleste nok har bemærket, en lussing på scenen til komikeren Chris Rock, der lavede en vittighed om hans kones udseende. Will Smith fortryder nu lussingen, undskylder og trækker sig fra oscarakademiet.

Nataša Urban: Prisuddelingen på dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX fandt sted i fredags og forløb noget fredeligere end oscarshowet. Hovedprisen DOX:AWARD gik til den norske instruktør Nataša Urban for hendes film ’The Eclipse’ om hendes opvækst under krigen i det daværende Jugoslavien.

Bruce Willis: Til årets uddeling af Razzie-prisen for årets værste film udgjorde »Årets værste Bruce Willis-præstation« sin helt egen kategori. Arrangørerne trak prisen tilbage, da Willis få dage senere offentliggjorde, at han indstiller karrieren, fordi han lider af afasi og har svært ved at tale.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her