Folk

Barbara Bertelsen og alle hendes telefoner

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Barbara Bertelsen har allerede indleveret tre iPhones og tre iPads til kommissionen. Nu viser afsløringer i Berlingske, at hun har mindst to mobiler mere.

Barbara Bertelsen har allerede indleveret tre iPhones og tre iPads til kommissionen. Nu viser afsløringer i Berlingske, at hun har mindst to mobiler mere.

Jens Dresling

Debat
8. april 2022

Nu skal det igen handle om Barbara Bertelsens telefoner, for hold nu op, hvor er der mange af dem. Mens oppositionen frygter kommunikation på hemmelige kanaler, kan Information afsløre, at det handler om noget andet: Bertelsen er elektronikafhængig. Hun kan ikke få nok Apple-produkter.

Barbaras iPhones I: Du var måske videre og endelig stoppet med at ligge søvnløs over Mette Frederiksen (S) og departementschef Barbara Bertelsens slettede sms’er, men så læser du Berlingske og ser, hvad graverholdet har fundet frem, og BANG! Nu er du sat helt tilbage igen. For oh my God.

Barbaras iPhones II: Det viser sig nemlig, at Barbara Bertelsen personligt tog ud på Fisketorvet (en fredag klokken 14 midt i centerets myldretid i øvrigt – så respekt for det) og købte en lyserød iPhone og oprettede et nyt mobilabonnement samme dag som pressemødet om de slettede sms’er.

Barbaras iPhones III: Allerede to dage senere var hun tilbage igen – og selv om denne Folk-skribent forstår: Fisketorvet kan have en dragende, nærmest insisterende tiltrækningskraft – så synes hele blå blok, at det er supermærkeligt og afkræver svar. For hvad skulle de telefoner bruges til?

Barbaras iPhones IV: Nu sidder du straks og konspirerer, men ro på. Det her handler om noget andet. Til kommissionen har hun allerede indleveret tre iPhones og tre iPads. Nu har hun minimum to mobiler mere, og det virker derfor rimeligt at konkludere: Barbara Bertelsen er elektronikafhængig.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her