Folk

Gérard Depardieu er færdig med at lade sig opvarte hos Putin

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Den franske skuespiller Gérard Depardieu fordømmer Putins krig mod Ukraine. Dermed er en bromance forbi. På billeder fra 2013 hilser de to på hinanden på Putins palads i Sochi.

Den franske skuespiller Gérard Depardieu fordømmer Putins krig mod Ukraine. Dermed er en bromance forbi. På billeder fra 2013 hilser de to på hinanden på Putins palads i Sochi.

Mikhail Klimentyev/AFP/Ritzau Scanpix

Debat
2. april 2022

Den franske karakterskuespiller Gérard Depardieu søgte i sin tid russisk statsborgerskab for at slippe for fransk skat og blev snart efter feteret af Kreml, men nu har Ukrainekrigen sat et stop for den fransk-russiske macho-bromance

Gérard Depardieu: En bromance er forbi. Og en førende fransk putinofil faldet fra. Karakterskuespilleren fordømmer Putins krig mod Ukraine, som han kalder »skøre og uacceptable udskejelser«. Dépardieu fik russisk statsborgerskab i 2013 – og egen datja (russisk sommerbolig, red.).

Gérard Depardieu II: Det er nye toner fra den firskårne filmstjerne, som har kaldt det russiske regime »une grande démocratie« og sammenlignet perlevennen Putin med pave Johannes Paul II. Til russisk eksil fortrak han for at slippe for François Hollandes »åndssvage skat«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her