Folk

Ingen kritiske ministerspørgsmål endnu fra De Konservatives nyeste folketingsmedlem

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Inger Støjbergs afløser på Christiansborg, Gitte Willumsen, har gået stille med dørene, siden hun blev medlem af Folketinget.

Inger Støjbergs afløser på Christiansborg, Gitte Willumsen, har gået stille med dørene, siden hun blev medlem af Folketinget.

Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Debat
6. april 2022

Jeg vil kæmpe hver dag for Danmark og Midt- og Vestjylland, skrev Gitte Willumsen, da hun overtog sædet i Folketinget efter Inger Støjberg. Men foreløbig er det ikke blevet til så meget

Gitte Willumsen I: Det er nu ikke meget, Inger Støjbergs afløser på Christiansborg Gitte Willumsen har gjort sig bemærket. Da hun i december overtog pladsen og kom i Folketinget, skrev hun ellers på Facebook, at hun ville »kæmpe hver eneste dag for Danmark og særligt Midt- og Vestjylland«.

Gitte Willumsen II: Siden hun blev medlem af Folketinget, har Gitte Willumsen dog ikke stillet et eneste spørgsmål til ministre via de tre udvalg, hvor hun sidder. Ved seneste valg stillede hun op som kandidat for Venstre, men i mellemtiden har hun skiftet Venstre ud med De Konservative.

Gitte Willumsen III: At Inger Støjberg blev smidt ud, kalder Gitte Willumsen »en ærgerlig sag«, som hun ikke vil »bidrage yderligere til«. Men når man som hende er »bidt af politik og tanken om at gøre en forskel for vores samfund«, så er Folketinget en chance, man bare ikke kan »sige nej til«.

Gitte Willumsen IV: Årsagen til partiskiftet skal findes i Silkeborg Byråd. Her blev Gitte Willumsen i 2020 ekskluderet af Venstres byrådsgruppe efter antydninger om, at Venstres Ungdom havde forsøgt at ødelægge hendes valg, angiveligt fordi hun havde afslået en VU-anmodning om lokaletilskud.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her