Folk

Marine Le Pen kurtiserer stadig Putins Rusland

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Marine Le Pen.

Marine Le Pen.

Debat
19. april 2022

Frankrigs nationalpopulistiske kandidat kan ikke helt få sig til at afskrive det mangeårige tætte forhold til Kremls krigspræsident.

Marine Le Pen: »Jeg tror ikke, Rusland har det mindste ønske om at invadere Ukraine,« mente hun to uger før invasionen. Nu lover højrekandidaten en »strategisk tilnærmelse til Rusland« efter en fredsslutning, skulle hun blive ny fransk præsident.

Emmanuel Macron: Le Pens fortsatte faible for Putin vil den siddende præsident nok komme ind på under onsdagens tv-debat. Hans rådgivere indprenter ham: Vær ikke nedladende og docerende. Hendes rådgivere siger: Vær ikke skinger, men moderlig, afklaret.

Johnny Depp: Den celebre sag mellem filmstjernen og ekshustru Amber Heard er uger fra afgørelse. Begik Depp hustruvold? Lyver og bagvasker Heard? Han kræver 50 millioner dollar i erstatning, hun 100 millioner dollar. Retssalsdramaet har stof i sig til filmatisering.

Katrine Winkel Holm: Giftig kamp er der også i dansk kirkeverden, hvor denne sognepræst hvæser mod kollegerne Lilleør og Gotfredsens Ukraineindsamling: »Det kan ikke udelukkes, at jeres maskingeværer bliver brugt til at nakkeskyde en 19-årig russisk rekrut.«

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her