Folk

En mindre formue på kryptokunst

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Provokunstneren Kristian von Hornsleth har tjent to millioner på salg af kryptokunst.

Provokunstneren Kristian von Hornsleth har tjent to millioner på salg af kryptokunst.

Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix

Debat
13. april 2022

Kristian von Hornsleth har scoret en formue på salg af kryptokunst, men han holder sig under grænsen for, hvad Frie Grønne kalder en formue. En grænse, partiets leder, Sikandar Siddique, havde glemt, da han var i P1.

Britney Spears: Popsangeren troede, hun havde en såkaldt ’food baby’, men det viser sig, at hun venter en rigtig baby med sin mand Sam Asghari. Under farens formynderskab fik hun en spiral mod sin vilje, men har nu som en fri kvinde fået opfyldt sin drøm om at blive mor igen.

Nadia Nadim: Dansk Flygtningehjælp har valgt at afbryde samarbejdet med fodboldstjernen, efter hun blev ambassadør for det kontroversielle VM i Qatar. Nadim mener, at der ikke er noget at afbryde, da hun kun har samarbejdet med organisationen én gang i 2019, men en hurtig søgning viser, at det ikke er sandt.

Kristian von Hornsleth: Egentlig kunne provokunstneren ikke lide kryptokunst, men han skabte en kollektion af NFT’er som en »fuckfinger til den forskruede del af kapitalismen, digitaliseringen og NFT-verdenen«. Den fuckfinger har nu indbragt ham to millioner for 906 NFT’er solgt på en halv time.

Sikandar Siddique: Om to millioner ifølge Frie Grønnes partileder, Sikandar Siqqique, er en formue, vides ikke. Han vil indføre formueskat til folk med »vanvittigt mange penge«, men vil i P1-programmet ’Ring til oppositionen’ ikke svare på, hvad en formue er. Ifølge partiets forslag fra januar er det 3,5 millioner kroner.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her