Folk

Musk er slet, slet ikke færdig med at købe ind

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Det er et forvokset barn, der har overtaget verdensherredømmet.

Det er et forvokset barn, der har overtaget verdensherredømmet.

Ryan Lash

Debat
29. april 2022

For Elon Musk er det ikke nok bare at købe Twitter. Next up er tilsyneladende Coca-Cola og McDonald’s, for det forvoksede barn, som har overtaget verdensherredømmet, drømmer om kokain tilbage i colaen og ismaskiner, der virker

Elon Musk I: Er der en mand, som i disse dage formår at stjæle rampelyset og løbe med verdens opmærksomhed, så er det Elon Musk. Knap har nyheden om overtagelsen af Twitter lagt sig, så skal han vidne i en spektakulær retssag mellem skuespilleren Johnny Depp og dennes ekskone Amber Heard.

Elon Musk II: Uden at gå for meget i detaljer – men det burde du næsten, for de er vilde ­– har eksparret sagsøgt hinanden for injurier, og Elon Musk, som har haft et forhold til Amber Heard, skal nu afhøres og være med til at tegne billedet af, hvem af de to som er den mest troværdige.

Elon Musk III: Men noget tyder på, at Elon Musk gerne vil have lidt mere rampelys. I hvert fald er han ovre på yndlingsmediet Twitter i fuld gang med at prale med alle de andre ting, han burde købe, så verden kan blive endnu mere paradis på jord for den koleriske og hæmningsløse vildbasse.

Elon Musk IV: »Næste gang køber jeg Coca-Cola og putter igen kokain i,« tweeter han. Men også McDonald’s står måske på ønskelisten. Ikke for at udfase oksekød, men »for at fixe alle ismaskinerne«. Så ved man ligesom, at det er et forvokset barn, der har overtaget verdensherredømmet.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

I det mindste har han afholdt sig fra at købe Grønland - indtil videre. Det vil nok også blive en smule for abstrakt for ham.... Der kunne han så rådføre sig med den anden amerikanske tumling i glasburet, Donald Trump. Der går nok ikke længe, før de to kan fløjte sammen som kvidrende småfugle på det lystige medie.

-Tænk, hvis verdens milliarder blev brugt til noget opbyggende. Til klodens svageste.
Men de rigeste behøver sandt for dyden ikke være verdens klogeste.
Pip. Fløjt. Kuk.

Tak for Folk.