Folk

Og på førstepladsen har vi: Trine Bramsen ...

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Minister for transport og ligestilling, Trine Bramsen.

Minister for transport og ligestilling, Trine Bramsen.

Jens Dresling

Debat
20. april 2022

Blandt Mette Frederiksens fem kvindelige ministre er transportminister Trine Bramsen den mest begavede. I hvert fald i februar, viser en officiel hjemmeside.

Trine Bramsen I: Transportministeren var i februar ubetinget den mest begavede af Mette Frederiksens kvindelige ministre. Det fremgår utvetydigt af åbenhedsordningen, som fører regnskab med udgifterne til ministrenes tjenesterejser, repræsentation, officielle arrangementer og modtagne gaver.

Trine Bramsen II: Forklaringen på transportministerens omfattende gaveliste i februar med 26 givere er naturligvis rokaden fra Forsvarsministeriet. I den anledning fik Trine Bramsen, der også er minister for ligestilling, blomster fra så forskellige givere som 3F og Morten Messerschmidt.

Trine Bramsen III: Forhåbentlig var der ingen bagtanker bag gaven fra Danske Havne, der i anledning af ministerskiftet betænkte Trine Bramsen med et »Gin og Tonic-sæt«. Lidt mere fedtet var Danske Rederier, der sendte en buket blomster samt lakridspiber. Eller FDM, der nøjedes med blomster.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Lillian Larsen

Vi må også lige have rangordnet de mandlige ministres begavelse.

Marianne Mygind, Inger Pedersen, Bent Larsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar