Folk

Qvortrup bryder sig ikke om at være Komiske Ali

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Henrik Qvortrup var blevet fyret, hvis han ikke selv havde sagt op på Ekstra Bladet, skriver han i et facebookopslag.

Henrik Qvortrup var blevet fyret, hvis han ikke selv havde sagt op på Ekstra Bladet, skriver han i et facebookopslag.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Debat
9. april 2022

Hvis ikke Henrik Qvortrup selv havde sagt op på Ekstra Bladet, var han blevet fyret »få nanosekunder efter.«

Henrik Qvortrup: I et facebookopslag skriver Henrik Qvortrup om sin afsked med Ekstra Bladet, at han formelt selv sagde op som chefredaktør – men at han var blevet fyret, hvis han ikke havde gjort det: »At påstå andet er mere Komiske Ali, end jeg bryder mig om at være.«

Henning Overgaard: Den 50-årige lager- og transportmedarbejder, Henning Overgaard, overtager formandsposten i 3F efter Per Christensen. Overgaard har tidligere været formand for 3F Esbjerg og er i dag forbundssekretær. Han udmærker sig desuden ved kun at have én familie.

Rasmus Paludan: Altmuligmanden Rasmus Paludan har tabt hele syv sager i Pressenævnet, skriver Journalisten. Paludan havde klaget over flere mediers omtale af den kvinde, som Paludan blev gift med i efteråret, samt over at Ekstra Bladet havde omtalt brylluppet som »desperat« og sket »i al hast«.

Dalma Maradona: Efter ’guds hånd’-kampen i 1986 byttede Maradona trøje med Steve Hodge, som nu har sat trøjen til salg. Forventet pris: 35,6 millioner kroner. Men Maradona havde to trøjer på under kampen, og ifølge hans datter, Dalma, fik Steve Hodge den fra 1. halvleg. Det berømte mål blev scoret i 2. halvleg.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her