Folk

Tiden går … og pludselig skal prinsesse Isabella konfirmeres

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
30. april 2022
Prinsesse Isabella skal konfirmere i Fredensborg Slotskirke lørdag kl. 12.

Prinsesse Isabella skal konfirmere i Fredensborg Slotskirke lørdag kl. 12.

SIPA USA

Prinsesse Isabella – som i de fleste danskeres erindring blev født for allerhøjst et par år siden – skal konfirmeres!

Bill Cosby: I dag er det præcis 30 år siden, at det sidste afsnit af tv-serien The Cosby Show blev sendt. Ja, tiden går. Siden er skuespilleren bag den rare og elskelige dr. Huxtable blevet en del sværere at holde af, men intet kan ændre på, at serien var med til at definere 80’erne.

Øresundskrydsere: I dag er det præcis 20 år siden, at flyvebådene mellem København og Malmø stoppede med at sejle. »Kan du huske, da du bøvsede/og flyvebåden sank?« sang Michael Bundesen til Hvalen Valborg. Tiden går – og nå ja: Alting har en ende.

Prinsesse Isabella: Prinsesse Isabella – som i de fleste danskeres erindring blev født for allerhøjst et par år siden – skal i dag konfirmeres! Ja, tiden går. Ceremonien, som bliver ledt af biskop Henrik Wigh-Poulsen foregår i Fredensborg Slotskirke. Stort tillykke!

Borgere: Tiden går, og selv om vi næææsten helt havde glemt det igen, så findes Borgertinget skam stadig! I dag vil dets medlemmer fremlægge 73 anbefalinger for klima-, energi- og forsyningsministeren samt Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her