Folk

Deplatforming: Selv modstandere af ytringsfrihed må kunne ytre sig frit

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik
Den nyslåede minister får testet, hvad hans ministerielle ubehag kan bruges til.

Den nyslåede minister får testet, hvad hans ministerielle ubehag kan bruges til.

Niels Ahlmann Olesen.

Debat
17. maj 2022

Må universiteterne lægge lokaler til møder, hvor islamister får taletid? Ministerielt mishag ser ud til at have sat en stopper for, at det kan ske, og det får nu de udelukkede til at kræve respekt for den ytringsfrihed, de ellers ikke bryder sig om.

Kaare Dybvad: Den nyslåede integrationsminister bryder sig så lidt om islamister på universitetet, at han truer med følger, hvis islamistgruppen Hizb-ut-Tahrir igen får lov til at tale ved et studenterarrangement på KU. Og budskabet er hørt ...

Thomas Hoffmann: ... ser det ud til. I al fald har fakultetsdirektøren på Søndre Campus aflyst et debatmøde med denne islamprofessor og et HUT-medlem: ’Bandekriminalitet: Er islam problemet eller løsningen’? Arrangør var Muslim Student Association.

Elias Lamrabet: Den ministerielle deplatforming (hvis det er, hvad der reelt er sket) har nu afstedkommet en litani af protester fra denne Hizb-ut-Tahrir-talsmand, der taler om ’meningstyranni’, ’censur’ og angreb på en fri og ’kritisk debat’ ...

Islamister: ... i et flammende forsvar for retten til at forsamles og ytre sig. Nu må hele affæren give anledning til den fromme forhåbning, at vores hjemlige islamister omsider har forstået, at samme ret bør fremmes og forsvares for alle.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her