Folk

’Messerschmidt-effekten’ klinger af

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Dansk Folkeparti med Morten Messerschmidt i spidsen står lavere end nogensinde før i meningsmålingerne.

Dansk Folkeparti med Morten Messerschmidt i spidsen står lavere end nogensinde før i meningsmålingerne.

Philip Davali/Ritzau Scanpix

Debat
31. maj 2022

DF’s partichef har nok været særdeles medieeksponeret som førende fortaler for bevarelse af forsvarsforbeholdet, men vælgerne tror tilsyneladende ikke på, at han kan redde partiet.

Morten Messerschmidt I: ’Messerschmidt-effekten’ går i sig selv igen – trods fin formandseksponering i kampagnen for at holde på forsvarsforbeholdet: Med fire procent står Dansk Folkeparti i en ny voxmetermåling så lavt som nogensinde i opinionsmålerhistorien.

Morten Messerscmidt II: Og mere modgang venter partichefen: Det viser sig, at landsretten godtager, at de oprindelige parts- og vidneforklaringer – trods retsformandens inhabilitet i den oprindelige sag – kan fremlægges i Meld-sagen, når den kommer for retten igen.

Sex Pistols: »God save the Queen/ A fascist regime/ She ain’t no human being/ There is no future/ We mean it, man’«, sang det rå punkorkester for 45 år siden. Nu genudsender de singlen – for at markere dronning Elizabeth II’s 70-års regentjubilæum i juni.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jesper Eskelund

De har altså humor, de briter…

Da Margaret Thatcher skulle begraves og køres gennem London en lørdag eftermiddag, skulle BBC samtidig sende ”Hitparaden”, hvor de mest solgte singler i den forløbne uge blev spillet. Hitparaden havde været en fast tradition hver lørdag gennem mange årtier. Så det kunne man ikke så godt lave om på.

Nu var der bare sket det, at denne lørdags nr. 1 var: ” Ding-Dong! The Witch Is Dead”… - og hvad gjorde man så…?!

Jeg kan ikke huske, hvordan den blev løst – men udsendelsen udgik vist p.gr.a. ”teknisk uheld” eller sådan noget…

Jesper Eskelund

Nå ja, men Sex Pistols satser vel også - på samme måde - på at få solgt en masse singler i anledningen af regentjubilæet...