Folk

Mette Frederiksens nye podcast: »Højstemt selviscenesættelse for 500, tak!«

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
21. maj 2022
Landets statsminister lancerede i dag sin helt egen podcast ’Statsministeren spørger’. Hendes første gæst var Rune Lykkeberg, chefredaktør her på Information.

Landets statsminister lancerede i dag sin helt egen podcast ’Statsministeren spørger’. Hendes første gæst var Rune Lykkeberg, chefredaktør her på Information.

PR-foto

Det blæste noget omkring Mette Frederiksen, da hun lagde billeder af sine makrelmadder og de nypudsede vinduer på Instagram.  Med lanceringen af sin nye podcast ’Statsministeren spørger’ er Mette Frederiksen kommet i  mere hård modvind.

Sandie Westh: Mette Frederiksen er blevet podcastvært, og det er ikke gået ubemærket hen på Twitter. »Statsministeren lancerer sin egen podcast, fordi der næsten ikke er nogle andre radioprogrammer, som gerne vil have hende ind,« skriver journalist Sandie Westh med forekommende ironi.

Jeopardy: Radiovært Anne Kirstine Cramon retweeter videoen, hvor statsministeren præsenterer sin podcast med teksten: »Jeg vil gerne bede om højstemt selviscenesættelse til 500, tak!«, hvortil Kasper Sand Kjær (S) kommenterer: »Og jeg vil gerne bede om forudsigelige borgerlige reaktioner til 100, tak!«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her